[AdPrint 2011] Doua picturi in ulei pe panza pentru Cafe Nescafe castiga Best Use of Illustration si Silver Angel

Buzz cu Liviu Turcanu (Creative Director), Cristian Scurtu aka Shorty (Copywriter), Emanuel Borcescu (Art Director) - Mercury360 si Adi Pasarica (fost Group Creative Director la Mercury, in prezent Brand Manager la Orkla Foods Romania)

IQads: Unde au aparut cele 2 lucrari ale voastre: Cafe Nescafe - "Street" si "Office", din campania "Longer day" - premiate la AdPrint 2011 cu Best Use of Illustration si Silver Angel la Outdoor&Poster- si cat timp a durat expunerea?

Liviu Turcanu: Lucrarile au aparut in majoritatea cafenelelor CAFE NESCAFE din Romania, cu suportul clientului - NESTLE PROFESSIONAL. Lucrarile au fost expuse incepand cu luna decembrie 2010, in cadrul expozitiei permanente din interiorul locatiilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related