De invatat de la publicitari: "negociati de pe pozitii de forta"

Interviu Face2face cu Mihaela Barsan (Managing Director, Fourhooks)

Pana acum, doar oameni din publicitatea clasica (Razvan Matasel, Bogdan Naumovici) s-au incumetat sa faca sugestii despre ce au de invatat oamenii de online din experienta publicitarilor. M-am adresat de data aceasta cuiva care chiar a lucrat in ambele domenii, la inceputurile lor. Mihaela Barsan si-a inceput cariera de Client Service la Mercury, in 2000, a fost apoi 5 ani la Leo Burnett si 1,5 ani la Scala. In ultimii doi ani a infiintat si a crescut agentia Fourhooks (cu angajatii careia puteti vedea poze aici), in cadrul Metropotam Group. Veti vedea mai jos ce invataminte acumulate in publicitatea clasica i-au fost ei de folos pentru activitatea online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related