Festivalul de la Cannes 2006: Au fost anuntate juriile pentru sectiunile Film si Presa

Organizatorii celei de-a 53-a editii a Festivalului International de Advertising de la Cannes au anuntat ieri, 14 martie, membrii juriilor pentru sectiunile film si presa de anul acesta.

David Droga, Director de Creatie la Dogfive, va prezida cele doua jurii. Concursul pentru presa va avea loc intre 15 si 20 iunie, iar castigatorii vor fi anuntati miercuri seara, 21 iunie. Filmele inscrise vor fi analizate intre 18 si 23 iunie, iar castigatorii vor fi premiati sambata seara, 24 iunie.
"Acesti castigatori pentru creativitate vor aduce laolalta punctele lor de vedere globale cu scopul de a premia munca inovativa care dezvolta tezaurul creativ international", a comentat Terry Savage, Director Executiv al Festivalului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related