McCann Erickson : Cautam oameni surprinzatori

IQads: De putina vreme s-a incheiat Ad'Or 2004, probabil cea mai contestata dintre editiiile concursului, daca e sa ne raportam la retragerea zgomotoasa din concurs a unor agentii, sau la articolele de dupa festivitatea de premiere. Cu ce ganduri te-ai dus la concurs si cu ce ganduri te-ai intors ? La ce te asteptai ?

Adrian Botan: Ma asteptam la mai mult.

IQads: Cand spui asta, te referi la festival, sau la rezultatele obtinute de McCann Erickson ?

Adrian Botan: Ma asteptam la mai mult si de la McCann, dar 2003 a fost pentru noi anul exploziei de new biz si concentrarea a fost mai degraba pe asimilarea cresterii rezultate din cele doua Ad'Or-uri castigate anterior. Este bine ca suntem pe podium si ca rasuflarea ne ramane fierbinte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related