Mihail Vartosu (Presedintele juriului EFFIE 2012): "Piata romaneasca a reusit sa depaseasca etapa 'creativitatii de dragul creativitatii'"

Mihail Vartosu (Presedintele juriului EFFIE 2012): "Piata romaneasca a reusit sa depaseasca etapa 'creativitatii de dragul creativitatii'"

Dupa ce a mai prezidat juriul EFFIE la editia din 2009, Mihail Vartosu conduce si anul acesta concursul a carei gala se va desfasura pe 4 iunie. Mihail Vartosu a pus bazele Grey Worldwide in Romania in anul 1992, participand la dezvoltarea Grey Sofia, Chisinau si Belgrad, ocupand si functia de Director Executiv Regional al Grey Worldwide pentru Balkani intre anii 1998 si 2007. Din 2007 s-a dedicat consultantantei in management, marketing si comunicare, iar in prezent activeaza ca Presedinte de Onoare al filialei IAA Romania si ca invitat permanent al ARMA, in calitatea sa de autor al Scolii de Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

schiopu alexandru
acum 7 ani
Posibil ca a fost o perioada cind Agentiile au facut si "creativitate de dragul creativitatii". Acum se face "creativitate" de dragul Clentului. Asteptam Creativitate de dragul consumatorului final.


Related