Ogilvy Romania semneaza campania de lansare Tazovsky Vodka

Ogilvy Romania semneaza campania de lansare Tazovsky Vodka

Pe parcursul ultimilor 2 ani, PPD Romania si echipa Ogilvy Romania au dezvoltat naming-ul, design-ul, ambalajul si pozitionarea noului brand Tazovsky Vodka ce lanseaza astazi campania de lansare, informeaza un comunicat de presa emis de Ogilvy PR. Pentru a transmite ca produsul este distilat de sapte ori, brandul se asociaza cu sloganul "distilare inteligenta" si alege sa se adreseze consumatorilor vorbind relaxat si cu umor despre distilarea personala a fiecaruia.

Campania include un spot TV si un print, insa reprezentantii agentiei anunta pentru viitor si actiuni de promovare neconventionale atat in mediul online, cat si offline. Spotul isi propune sa transmita trasaturi ale brandului cum ar fi inteligenta, spontaneitatea, creativitatea si inspiratia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related