Cum e sa lucrezi in publicitate in Slovacia

Cum e sa lucrezi in publicitate in Slovacia

Dupa 4 ani jumate in care a fost copywriter in Romania, Eugen Suman a plecat sa fie creativ la Bratislava, in Slovacia. A inceput de pe pozitia de Senior Copywriter la JANDL, iar de 7 luni a fost promovat pe pozitia de Associate Creative Director. Ne-am intalnit la Golden Drum, la Portoroz, unde agentia lui a luat premii Silver pentru o campanie la sectiunea Outdoor, sa descrie cum e viata de creativ in Slovacia, cat de dezvoltata e industria acolo, comparand-o cu Romania in termeni de bugete, creativitate, performante si atitudini. Despre cum a ajuns sa lucreze in afara si ce i-ar sfatui pe alti romani care planuiesc sa plece, despre lucrul la JANDL si planurile pentru mai departe puteti sa cititi in partea a doua a interviului cu Eugen, de aici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related