Catalin Dobre (McCann Erikson), jurat la D&AD si CLIO Awards 2013

Catalin Dobre (McCann Erikson), jurat la D&AD si CLIO Awards 2013

Catalin Dobre (Executive Creative Director, McCann Erickson) este parte din juriul categoriei "Outdoor Advertising" de la D&AD 2013 si parte din juriul pentru "Content & Contact/Integrated Campaign/ Innovative" de la CLIO Awards 2013. D&AD rasplateste excelenta creativa, avand obiectivul de a genera suficiente fonduri pentru a sustine creativii la nivel mondial, iar misiunea CLIO Awards este sa incurajeze depasirea granitelor creativitatii si sa premieze inovatia in advertising. Catalin Dobre este primul roman care jurizeaza la una dintre sectiunile festivalului D&AD. 

Sectiunea "Outdoor Advertising" a editiei din 2013 a festivalului D&AD va fi prezidata de Nick Worthington (Creative Chairman, Colenso BBDO). Alaturi de Catalin Dobre vor juriza Carlos Rodriguez (Creative Director, Lowe/SSP3), Guillermo Vega (Executive Creative Director, Wieden+Kennedy Sao Paulo), Gavin Simpson (Chief Creative Officer, Ogilvy & Mather Malaysia), Amanda Yang (Executive Creative Director, Leo Burnett Shanghai).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related