Hyperactive si Senior Interactive fuzioneaza. Noua agentie se numeste Senior Hyperactive

Hyperactive si Senior Interactive fuzioneaza. Noua agentie se numeste Senior Hyperactive

Hyperactive si Senior Interactive anunta o fuziune in urma careia creeaza agentia de digital Senior Hyperactive, condusa de Mihai Tataru din pozitia de Managing Partner. Dupa 4 ani ca Managing Partner in echipa Hyperactive, Alex Visa paraseste agentia. Discutiile intre cele doua companii au inceput in septembrie 2012, iar contractul a fost semnat la inceputul acestei luni. Senior Hyperactive devine operationala de la data de 30 martie 2013, se precizeaza in comunicat.

Senior Hyperactive devine membra a grupului din care mai fac parte Lowe, Initiative, GolinHarris, BPN, Medic One si Mobile Works. Dupa fuziune, ponderea specialistilor in digital din grupul Lowe depaseste 40%, acestia acoperind in proportie egala doua mari paliere de competente: atat zona de strategie, creatie si comunicare digitala, cat si zona de tehnologie (programare si R&D).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related