GMP Advertising prezinta ingredientele din berea Ciucas in noua campanie de imagine

GMP Advertising prezinta ingredientele din berea Ciucas in noua campanie de imagine

GMP Advertising a lansat o noua campanie de imagine pentru Ciucas, pozitionand produsul ca "berea favorita a naturii", informeaza un comunicat de presa emis de GMP PR. Campania include un spot de 30 de secunde ce ruleaza pe principalale canale TV incepand cu 17 aprilie, componente OOH, POSM si online. In spotul de 30 de secunde ce ruleaza pe principalele canale de TV din 17 aprilie, consumatorul este invitat in Poiana Ciucas pentru a descoperi secretele unei beri bune: malt rumenit, hamei aromat si apa proaspata.

Spotul, regizat de Linus Ewers si produs de Multi Media Est, invita consumatorul in Poiana Ciucas, unde sunt prezentate si ingredientele berii - malt, hamei si apa proaspata. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related