La 10 ani de infiintare, FRIENDS Advertising isi reinventeaza businessul

La aniversarea a 10 de activitate, FRIENDS Advertising anunta ca incepe un proces de reinventare a business-ului, sustinut de o investitie de 500.000 de dolari, la finalul caruia serviciile agentiei vor putea raspunde celor mai sofisticate nevoi de comunicare a brandurilor cu consumatorii, inclusiv in mediul digital.

Procesul presupune resurse noi in agentie (creatie, strategie si planificare), traininguri, consultanti, parteneriate, dezvoltarea unor noi companii si instrumente.

"In primul deceniu de viata, FRIENDS si-a centrat intregul proces de creatie pe cunoasterea consumatorului. Putem spune ca suntem un start-up, cu acelasi focus – pe consumator si nevoia lui de infotainment –, dar pe o noua constructie de business, mai inteligenta", a spus Sorin Tranca (Fondator si Director de Creatie, FRIENDS Advertising).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related