Sa nu poftesti la bucataria din agentia altuia

Sa nu poftesti la bucataria din agentia altuia

Ieri am debarcat pe Insula Dietei, cum bine o numeste o prietena, si am lasat vaporul sa plece. Nu mi-am adus rachete de semnalizare, nici bilet de intoarcere, am la mine doar salata verde si, din cand in cand, un grapefruit. Recunosc, mai am pe undeva si un secret stash de Cola, dar in apararea mea sa stiti ca este Cola Zero si… Bine, bine, am aruncat-o si pe aia si odata cu ea si singura mea bucurie.

Aici, pe insula, nu se intampla mare lucru, asa ca am timp sa raspund intrebarilor pe care le-am primit in ultimul timp despre Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, pe care cu atata lipsa de empatie o pregatesc colegii. In primul rand, da, e o cupa in care se premiaza talentul la gatit, dar, fiind cupa agentiilor, mai importanta e creativitatea. Asa ca nu o sa va ceara nimeni sa gatiti lup de mare cu piure de fenicul sau altceva ce poate nici nu va place, ci sa veniti cu o idee creativa pe un brief care poate suna asa (dar o sa sune altfel): “Un prieten tocmai a fost concediat. Cu ce preparat ati putea sa il consolati?”. Mai sunt ocazii in care sa va demonstrati maiestria creativa, cum sunt Competitia de logo-uri si Competitia de design de sorturi de gatit. De asemenea, putem sa va dam scutire doar pentru o ora si jumatate, cat va dura proba fiecarei agentii, asa ca nu o sa puteti lipsi motivat intreaga zi, cum ne-au rugat cativa dintre voi in privat. Daca au ramas intrebari fara raspuns puteti sa vedeti update-urile de pe site sau sa o stresati oricat de mult, si chiar va rog sa o faceti, pe Monica.

Intre timp, ca sa stiti cu ce va bateti, va las cu o frumoasa galerie a mancarurilor pe care au avut bunavointa sa le shareuiasca in timp pe Facebook agentiile. Multumim, Lowe&Parters, Conan PR, DDB Romania, McCann Erickson, GfK Romania, Geometry Global, Rusu+Bortun, Vitrina Advertising, Graffiti BBDO, Leo Burnett, GMP Advertising, cap, pastel, THE SECRET SERVICE, Ogilvy&Mather, Saatchi&Saatchi si THE PRACTICE, dar mai ales agentiilor care au pastrat pentru ele fotografiile, facand din Insula Dietei un loc suportabil.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related