“Zodia Succesului’, o campanie Garanti Bank destinata femeilor antreprenor

“Zodia Succesului’, o campanie Garanti Bank destinata femeilor antreprenor

Pentru a promova pachetul IMM destinat femeilor antreprenor si pentru a le ajuta pe acestea sa se ghideze mai bine in mediul de afaceri, Garanti Bank a desfasurat in perioada octombrie 2013-ianuarie 2014 campania “Zodia Succesului”. Conceptul creativ a pornit de la ideea ca femeile antreprenor sunt hotarate si au viziune, precum si un al saselea simt in a percepe schimbarile din piata, informeaza un comunicat din partea Oxygen PR.

Echipa interna de marketing a bancii, alaturi de agentiile Oxygen PR si Frank Digital, au creat conceptul si au implementat o campanie integrata de marketing, constand in comunicare in agentiile bancii, online marketing, social media, radio, comunicare interna, relatii publice si o serie de evenimente adresate femeilor antreprenor, organizate in cinci mari orase din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related