Noua campanie Tullamore D.E.W. semnata de ATELIER SAPTE

Noua campanie Tullamore D.E.W. semnata de ATELIER SAPTE

Atelier Sapte a conceput campania „1 din 100”, care a fost lansata sub sloganul "1 in 100 Ready for any challenge” printr-un eveniment de PR. Campania include activari in-store in principalele retele de hipermarketuri din Romania si o initiativa de community building pe pagina de Facebook a brandului Tullamore D.E.W., anunta un comunicat din partea agentiei.

Campania a pornit de la rezultatele unui research care releva faptul ca in Romania, procentul de consumatori de whiskey este putin peste 1%. ATELIER SAPTE a gandit strategia de comunicare, executiile creative ale campaniei de imagine, creatia si productia materialelor de comunicare ale activarii in-store, si a coordonat continutul de pe pagina de Facebook. La realizarea campaniei au contribuit si reprezentantii distribuitorului Tullamore D.E.W. din Romania, Alexandrion Grup si Grup Sapte care s-a ocupat de partea de field marketing a activarilor in-store.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related