Un mic expert in vopsea, eroul noului spot Policolor semnat Graffiti BBDO

Un mic expert in vopsea, eroul noului spot Policolor semnat Graffiti BBDO

Graffiti BBDO a creat un nou spot TV pentru Policolor, prin care se promoveaza vopseaua CasaBella, un brand prezent in piata de lacuri si vopsele cu email si vopsea lavabila. Noul spot a pornit de la principalul atribut functional al vopselei CasaBella, faptul ca oricine isi poate reimprospata cu usurinta locuinta, singur sau impreuna cu familia sau prietenii, arata un comunicat emis de Zaga Brand.

In spot, CasaBella are drept purtator de cuvant un copil care inspecteaza munca realizata de parintii lui pentru renovarea casei:

Obiectivul de comunicare al campaniei este acela de a arata usurinta folosirii vopselei CasaBella, rezumat si in concluzia finala a inspectiei copilului: "Te ajuta vopseaua, te ajuta CasaBella".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related