Respira adanc si Sufla premiul, noua aplicatie dezvoltata de SENIORHYPER pentru Airwaves

Respira adanc si Sufla premiul, noua aplicatie dezvoltata de SENIORHYPER pentru Airwaves

SENIORHYPER a dezvoltat "Sufla premiul", o noua aplicatie de Facebook pentru Airwaves, prin care utilizatorii sunt incurajati sa expire in microfonul calculatorului pentru o perioada de timp cat mai lunga, astfel incat sa sufle premiile unei competitii. In cazul in care utlizatorii nu au la dispzitie un microfon, aplicatia poate fi jucata si prin intermdiul tastaturii, arata un comunicat emis de GolinHarris. 

Utilizatorii aplicatiei pot castiga rezerve de guma de mestecat pentru 3 luni sau marele premiu, o barca gonflabila pentru aventuri de rafting extreme.

"Este important sa stim ca o respiratie profunda reduce stresul si ofera beneficii importante pentru sanatatea fizica si psihica. Cu cat inspiram si expiram mai intens cu atat organismul si mintea noastra sunt mai bine pregatite pentru a reusi in tot ceea ce ne propunem. Efectul de respiratie proaspata, pe care guma de mestecat  Airwaves il ofera,  a inspirat SENIORHYPER in realizarea aplicatiei „Sufla premiul” care s-a dovedit a fi un real succes, cu peste 40.000 de jocuri jucate. SENIORHYPER a reusit sa transmita mesajul nostru intr-o maniera interactiva", a declarat Nicoleta Mihalache (Junior Brand Manager, Airwaves).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related