Giver vs. Taker - o noua aplicatie Orbit, creata de SENIORHYPER

Giver vs. Taker - o noua aplicatie Orbit, creata de SENIORHYPER

SENIORHYPER si Orbit au lansat pe 13 mai aplicatia pentru Facebook Giver vs. Taker, prin care utilizatorii pot nominaliza persoanele care sunt Givers sau Takers – cei care mai degraba ofera, respectiv cei care apeleaza la altii pentru guma de mestecat. Odata nominalizati drept giver sau taker, utilizatorii sunt inscrisi intr-un top, unde pot fi votati de cei care acceseaza aplicatia, informeaza un comunicat din partea GolinHarris.

Aplicatia Giver vs. Taker a inregistrat peste 8.000 de nominalizari de la data lansarii si pana in prezent si va disponibila pe pagina de Facebok Orbit Romania pe o perioada nedeterminata. Aceasta activarea sustine pozitionarea online a brandului: Breaking-up is healthy – Ia-ti adio de la resturile de mancare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related