Geometry Global comunica pentru Beraria H

Geometry Global comunica pentru Beraria H

Geometry Global este agentia care se ocupa de comunicarea Berariei H, care se va deschide in locul Pavilionului H din Parcul Herastrau in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro. Agentia a castigat contul in urma unui pitch la care au participat alte 6 agentii, urmand sa gestioneze strategia, pozitionarea, identitatea, lansarea si promovarea Berariei, informeaza un comunicat din partea acesteia.

In ianuarie 2014, Vlad Dumitru (Director General, Beraria H) impreuna cu alti doi antreprenori romani anuntau o investitie de 2,5 milioane de euro in refacerea Pavilionului H, centrul comercial din Parcul Herastrau, pentru a face o berarie. Constructia este in prezent aproape de final. Beraria H va avea pana la 2.000 de locuri, de patru ori mai multe fata de leader-ul de piata la momentul actual.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related