Raluca Iacob este noul Director de Strategie al Publicis Romania

Raluca Iacob este noul Director de Strategie al Publicis Romania

Raluca Iacob vine la conducerea departamentului de strategie al Publicis Romania care, in prezent, numara 6 specialisti cu background-uri multiple, incluzand media si digital, anunta un comunicat din partea agentiei.

Raluca Iacob are 13 ani experienta in publicitate, incepand in departamentul de Client Service, optand apoi pentru Strategie. De-a lungul timpului, a dezvoltat strategii de comunicare pentru branduri precum Aqua Carpatica, BCR, Caroli, Dedeman, Golden Brau, Heineken, La Strada, Neumarkt, Nestle, Nokia, P&G, Petrom, Vodafone.

In cei 7 ani de strategie, Raluca a activat in cadrul unor agentii precum McCann Erickson si Cohn&Jansen din Romania, si in agentii din strainatate. In Kazakhstan, a coordonat departamentul de strategie al G-Force. Printre campaniile la care a lucrat se numara Dedeman - "Every Change Helps" (castigatoare a premiului Grand Effie in 2011) si "Voteaza legea puritatii apei" pentru Aqua Carpatica (care a primit un Gold Effie si a fost shortlistata in cadrul Golden Drum).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related