Rio Bucovina lanseaza Inegalabila Romanie, un program de CSR pentru protejarea mediului inconjurator

Rio Bucovina lanseaza Inegalabila Romanie, un program de CSR pentru protejarea mediului inconjurator

Rio Bucovina lanseaza primul program de responsabilitate sociala, pe termen lung, al companiei: Inegalabila Romanie, proiect sustinut de Eco-Rom Ambalaje. Programul va fi comunicat prin spot TV, machete de presa, activitati de PR, bannere outdoor, actiuni de trade si BTL. La crearea si implementarea campaniei au lucrat WOPA (concept creativ, spot TV comunitate online, aplicatie Facebook), Zenith Media (campania media), Advanced Ideas Studio (comunitate online, aplicatie Facebook) si Daiman Public Relations (PR), precizeaza un comunicat emis de Daiman.

Misiunea programului este de a incuraja protejarea mediului inconjurator, prin descoperirea si pastrarea locurilor unice din Romania, colectarea separata a deseurilor de ambalaje si reciclarea acestora. Programul isi propune sa reaminteasca publicului de valoarea patrimoniului natural romanesc si prin intermediul spoturilor TV, care infatiseaza peisaje din Romania, surprinse de fotografii Dragos Asaftei, Nicolae Cosniceru si Andrei Iliescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WoPA

Nu, nu suntem buricele pamantului, nici pistilurile din florile de colt, nici bulele din sticla de Armand de Brignac Brut Gold, nici fisticurile prajite din cojile de fistic din pungile scumpe, nici nu suntem veri... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated