[UPDATE] The PRACTICE intra oficial in reteaua MSLGROUP

[UPDATE] The PRACTICE intra oficial in reteaua MSLGROUP

THE PRACTICE devine incepand de astazi membru oficial al MSLGROUP, reteaua de PR si comunicare a Publicis Groupe, dupa ce in ianuarie 2008 agentia si-a anuntat afilierea la MSLGROUP. Totodata, agentia va opera sub un nou nume: MSLGROUP The Practice. Anuntul a fost facut in cadrul unei intalniri tinute in sediul de pe Nicolae Iorga 13 de catre Oana Bulexa (Co-managing director, MSLGROUP The Practice) si Monica Jitariuc (Co-managing director, MSLGROUP The Practice), in prezenta lui Anders Kempe (President EMEA, MSLGROUP) si  Sebastian Hejnowski (Chief Executive Officer of MSLGROUP in Poland). 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related