NOPER deseneaza pe lumina colorata si drone music

NOPER deseneaza pe lumina colorata si drone music

Un fapt divers: cand am vazut ilustratiile lui NOPER pentru cel mai recent proiect al lui, instalatia de arta contemporana FeedMe, m-am gandit automat la seria Dune a lui Frank Herbert. Cu ce motiv, nu stiu, nu exista o legatura directa intre ele. Cautandu-l apoi pe Facebook, am vazut ca jobul lui e sa fie Kwisatz Haderach at NOPER - acest personaj fiind o fiinta creata prin incrucisarea unor indivizi cu gene superioare pe parcursul mai multor generatii; rolul lui e de a deveni Mesia intregului Univers si e intruchipat in carti de Paul Muad'dib. Draguta descoperire, nu? Pentru mine a fost.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related