Geometry Global comunica pentru primul "spital ca in filme": Ponderas

Geometry Global comunica pentru primul "spital ca in filme": Ponderas

Geometry Global Bucharest a creat si implementat evenimentul ce a transformat noul sediu Ponderas intr-un platou de filmare.

"Ponderas: un spital ca in filme" este mesajul evenimentului la care au participat peste 300 de medici, jurnalisti si parteneri. Agentia comunica pentru Ponderas - singurul Centru de Excelenta in chirurgie metabolica din Europa de Est - din 2013. Pe langa strategiile si campaniile obisnuite de brand, Geometry Global creaza pentru Ponderas si activari de impact precum #DonateKM, campanie premiata la Cristal Festival anul trecut.

In cadrul evenimentului, Ponderas - spital recunoscut pentru chirurgia metabolica de avangarda, in special tratarea problemelor de obezitate - anunta relocarea activitatii medicale, dublarea capacitatii operationale si investitia in aparatura de avangarda.

"Toate acestea: dotarile, cazurile interesante, medicii extrem de talentati si personalul cald ne-au facut sa ne il supranumim asa - „Ponderas, un spital ca-n filme”, declara echipa Geometry Global.

Invitatia la eveniment a luat forma unui bilet de cinema pe care asistentele de platou il verificau la intrare. La eveniment, "Ponderas: un spital ca in filme" a fost tradus prin: postere cu "actorii" (medici), regizori, cameramani, crome, actori care te invitau sa intri "in cadru" si "live acting" cu situatii reale din spital, make-up si bufet cu delicii revigorante.

Atat invitatii, cat si echipa de medici au avut ocazia sa isi faca propriul poster de film, fotografiile fiind printate in timp real, dar si postate pe pagina de Facebook Ponderas. Vorbitorii au avut scaune de regizor imprimate cu numele lor, iar cameramanii nu au ratat niciun moment important din eveniment.

Ana Maria Pascu (Director Dezvoltare Ponderas) declara: "Am avut alaturi o echipa care, pe langa deadline-ul destul de strans al „interventiei”, a asigurat o calitate extraordinara a implementarii. Despre "un spital ca in filme", cel putin intern, se va vorbi mult timp de acum inainte."

Cu cateva zile inaintea evenimentului, a fost realizat un material video impreuna cu jurnalistul Victor Kapra ce a "luat pulsul" unei zile din spital. Melkior Professional au avut grija de make up-ul "actorilor" si au relatat despre experienta pe blog-ul lor.

Echipa Geometry:
Florina Alexandru (Senior Art Director); Sorana Somesan (Senior Copywriter); Alex Petrescu (Creative Planner); Mihai Fetcu (Creative Director); Mihaela Bourceanu (Client Service Director); Alexandra Pop (Event Manager) Patricia Arbanas (Account Director); Ada Iftodi (Account Manager); Alexandra Carlsson (Social Media Strategist); Mihaela Zaharia (PR Specialist); Dinu Budileanu (PR Officer); Monica Gheorghe (Traffic Manager).

Echipa Ponderas:
Ana Maria Pascu (Director Dezvoltare) ; Camelia Munteanu (Specialist Marketing).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related