Vino la ADfel sa simti cum Orange evolueaza in pas cu lumea digitala

Vino la ADfel sa simti cum Orange evolueaza in pas cu lumea digitala

Candva, in vremuri care par imemoriale, tehnologia a venit sa faca parte din vietile oamenilor si aici a ramas. Dar nu e musai sa fii nativ digital ca sa te bucuri de minunatiile lumii in care traim.

Asa ca Orange vine la ADfel sa ne demonstreze cum distractia, starea de bine sau sentimentul de acasa se transforma prin tehnologie. Orange evolueaza in pas cu lumea digitala si ne arata asta la ADfel: activarile digitale si neconventionale vorbesc despre noua filosofie a brandului care te ajuta sa fii mai aproape de ce-i important pentru tine.

 

Cei care vin la ADfel intre 21 si 27 septembrie vor fi intampinati cu multe surprize, instalatii interactive si tehnologie de ultima generatie.

La Family Portrait, marea familie a oamenilor neconventionali o sa-si poata da mana cu mana pentru o noua amintire foto. Vino cu prietenul, cu prietena, cu copiii sau cu toti colegii si tineti-va de mana - doar impreuna puteti declansa camera foto. Ganditi-va la un lant format cu toti cei dragi, in sapte zile e timp berechet de teste. Portretul de familie este printat pe loc pentru a putea fi luat acasa, dar poate fi pastrat si share-uit pe Facebook in format digital, prin scanarea codului QR de pe fotografie.

 

La STRES'o'METRU o sa vezi cum stai cu calmul. Bineinteles ca o sa fii hiperactiv la ADfel, dar nu asta masuram aici. Strangand in mana mingea-senzor vei putea afla, in functie de intensitatea apasarii si ceva magie tehnologica, unde te situezi pe o scala de la calm intruchipat la tunete. Iti aratam o poza fara indicii, ca sa nu stricam surpriza.

Indiferent de rezultat, relaxeaza-te si castiga goodies stimulandu-ti memoria vizuala cu o provocare-test: aminteste-ti ce forma e asociata fiecarui beneficiu Orange si arata-ne intr-un joc pe tableta. Iar toate amintirile de la Fabrica vor putea ajunge cat ai clipi oriunde vrei sa le trimiti cu Orange Wi-Fi, pregatit sa-i primeasca pe toti cei 7.000 de oameni pe care ii asteptam la a zecea editie ADfel.

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In cele 9 editii de pana acum, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related