Cum sa nu te ratacesti in subteranele social media. Un infografic de la Rogalski Damaschin Public Relations

Cum sa nu te ratacesti in subteranele social media. Un infografic de la Rogalski Damaschin Public Relations

Traim vremuri complicate, vremuri tulburi in care este din ce in ce mai dificil sa distingem intre confunzie si claritate, intre adevar si manipulare, mai ales in vartejul zilnic de informatii care ne intra si ne ies din feedul de Facebook in cateva secunde. Odata cu explozia internetului si a amplificarii enorme generate de social media, multi cititori cad in capcana manipularii, a stirilor senzationale fara substanta si a adjectivelor emotionale menite sa genereze un click. "Soc", "groaza", "terifiant, "nu o sa-ti vina sa crezi", acestea sunt doar cateva dintre expresiile de care ne lovim prea des zi de zi si care sunt, de fapt, stiri capcana, fara informatii valoroase.

In acest sens Rogalski Damaschin Public Relations a compilat intr-un infografic o serie de 10 sfaturi care sa-i ajute pe cititori/utilizatorii de retele sociale sa navigheze fara sa se rataceasca prin subteranele stirilor din social media care le circula pe sub ochi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related