Premii pentru Romania, la Eurobest 2015. 8 Trofee pentru McCann

Premii pentru Romania, la Eurobest 2015. 8 Trofee pentru McCann

O noapte importanta pentru McCann Romania, la gala de premiere a festivalului Eurobest 
Agentia a obtinut 8 premii importante, printre care Agentia Media a anului, Grand Prix pentru Bunicile de duminica, 3 premii Gold, 2 premii Silver si un Bronze.

Leo Burnett Romania a fost premiat cu un Silver, la categoria PR, pentru campania Vino la vot, iar Publicis Bucuresti cu doua  premii Bronze, la sectiunile Media si Promo & Activation, cu Street View Test.

Mai jos, premiile si campaniile:

 

Grand Prix la categoria Promo & Activation cu campania Bunici de duminica pentru Vodafone 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related