Lidl Romania ne spune „Pe maine”, intr-o campanie de imagine semnata MullenLowe

Lidl Romania ne spune „Pe maine”, intr-o campanie de imagine semnata MullenLowe

MullenLowe a fost desemnata castigatoarea pitch-ului organizat de Lidl Romania pentru dezvoltarea si implementarea campaniei de imagine ancorata in responsabilitatea fata de mediu, angajati si comunitate.

 

"Lucrurile facute pe jumatate nu ne-au caracterizat niciodata, lucru care se observa din implicarea pe care compania noastra o are in comunitatile in care activeaza, atat pe plan local, cat si international. Dezvoltarea Lidl se bazeaza pe o viziune strategica pe termen lung, in care responsabilitatea fata de mediu, angajati si comunitate reprezinta o prioritate. MullenLowe a dezvoltat un concept creativ care comunica extrem de puternic si relevant viziunea noastra si pune viitorul intr-o noua perspectiva, printr-o sintagma simpla, dar plina de inteles: Pe maine!", afirma Maria Parvuleasa (PR & CSR Manager, Lidl Romania).

 

"Directia creativa pe care este dezvoltata noua campanie este o invitatie pentru construirea cu grija a zilei de maine, o formulare deschisa care incurajeaza dialogul si implicarea. Aceasta include, de asemenea, promisiunea Lidl de a contribui intr-un mod activ si responsabil la cladirea unui viitor mai bun, angajament pe care platforma il va comunica atat publicurilor externe, cat si angajatilor", adauga Alina Balan (Client Service Director, MullenLowe).

 

Campania semnata de MullenLowe se inscrie in umbrela globala de CSR a Lidl – Pentru un viitor mai bun, care arata preocuparea companiei pentru sustenabilitate si eficienta si include un plan de dezvoltare green pe termen lung.

Magazinele retailerului utilizeaza  aparatura cu cea mai performanta si economica tehnologie de incalzire-racire, compania recupereaza aproape 100% din ambalajele de transport, iar cladirea de birouri si sediul logistic de la Lugoj vor fi certificate BREEAM.

 

Din echipa MullenLowe fac parte Manuela Gogu (Creative Integration Director), Simina Zidaru (Copywriter), Valentin Lica (Senior Copywriter), Robert Soparlache (Senior Art Director), Alina Balan (Client Service Director), Andra Panaitescu (Account Manager), Andreea Lipara (Research Executive).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related