Pokémonii au ocupat restaurantele McDonald’s din Bucuresti

Pokémonii au ocupat restaurantele McDonald’s din Bucuresti

Breaking Pokemon Go news! Un Bulbasaur a fost vazut in restaurantul McDonald’s de la Piata Victoriei savurand un cheeseburger pe o tava!

McDonald’s Romania alaturi de Tribal Worldwide Romania si OMD au adus Pokemon Go in restaurantele din Piata Victoriei si Piata Unirii, in Bucuresti. Activarea din restaurante a avut loc ieri, 19 iulie. Primul restaurant in care au fost activate lure modules din joc a fost McDonald’s Victoriei, urmat apoi si de McDonald’s Unirii.

 

Comunitatea Pokemon Go Romania a dat curs provocarii McDonald’s si si-a anuntat fanii de prezenta pokemonilor in restaurantele din Bucuresti. Jucatorii au fost invitati sa intre in Poke Treasure Hunt pentru a descoperi cat mai multi pokemoni si pentru a parcurge pe jos distantele necesare ca sa creasca in nivel.

 

"Cautam mereu, impreuna cu agentia, contextele favorabile unor experiente pe care numai McDonald’s le poate crea pentru a se apropia de consumatori, iar acum .. cautam si pokemoni impreuna. Poke Treasure Hunt este unul dintre aceste momente relevante, un moment in care brandul merge mult mai aproape de targetul sau.", a declarat Andreea Blejan (Digital Manager, McDonald’s Romania).

 

"Ne-a intrigat jocul de cand am auzit prima oara de el. Cand a aparut, am cautat pokemoni prin birou si am gasit o idee. Ne-am dat seama ca targetul McDonald’s probabil face acelasi lucru ca si noi: se joaca Pokemon Go. Asa ca le-am venit in intampinare si am activat lure modules in doua dintre restaurantele McDonald’s din Bucuresti, intr-un episod pilot.", adauga Catalina Ciorei (Digital Strategy and New Business Director, Tribal Worlwide Romania).

 

"OMD Romania, McDonald’s Romania si colegii de la Tribal Worldwide Romania au lucrat impreuna la implementarea acestei activari. Consumatorii McDonald’s au primit mesaje geotargetate in proximitatea celor doua restaurante, care ii invitau in vanatoarea de pokemoni. Am reusit sa aducem acestui target, deschis la noutati si tehnologie, o experienta inedita si antrenanta in acelasi timp. Raspunsul primit din partea consumatorilor ne incurajeaza sa continuam in aceasta directie, si sa exploram si mai mult potentialul acestui tip de activari.", a declarat Carmen Privache (Group Director OMD Romania).

 

McDonald’s este unul dintre primele branduri din Romania care activeaza platforma Pokemon Go.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related