McCann Health Bucharest incepe colaborarea cu Secom si lanseaza prima campanie de imagine sub sloganul “Remedii moderne pentru o viata moderna”

McCann Health Bucharest incepe colaborarea cu Secom si lanseaza prima campanie de imagine sub sloganul “Remedii moderne pentru o viata moderna”

McCann Health Bucharest, agentie recunoscuta in healthcare communication, parte din McCann Worldgroup Romania, semneaza un parteneriat pe trei ani cu Secom®, companie romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa. McCann Health va comunica integrat - prin toate diviziile grupului (ATL, media, PR, digital) noua platforma care isi propune sa construiasca brand equity-ul Secom si a tuturor produselor aflate in portofoliu.

Ne-am propus sa aducem un suflu nou in comunicarea medicala, sa punem stiinta si creativitatea pe aceeasi treapta si sa ne mandrim ca putem avea un produs si o comunicare care ies din categorie, care se “bat” cu idei din zona de consumer dar care au, in subsidiar, puterea argumentelor stiintifice.

Avem alaturi cel mai bun partener pentru a duce misiunea pana la capat - am simtit de la bun inceput ca echipa Secom® va avea curajul si viziunea pentru lucruri deosebite - avem o perspectiva larga si un knowledge specializat din reteaua McCann Health si multa pasiune si energie sa ridicam panzele cat mai sus!”, spune Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania.

Platforma de brand dezvoltata de McCann Health are la baza doua insight-uri puternice, venite din filosofia brandului Secom®: stiinta care pune in valoare beneficiile naturii cat si din profilul consumatorului: schimbarile stilului de viata si nevoia de produse adaptate, care sa raspunda problemelor actuale de sanatate.

Campania de imagine a fost lansata cu o executie TV, care a si setat cadrul comunicarilor de brand ulterioare:

Sub sloganul “Remedii moderne pentru o viata moderna”, McCann Health si Secom® lanseaza “Catalogul provocarilor moderne”, o metafora creativa prin care problemele de sanatate sunt aduse mai aproape de situatiile reale prin care consumatorii trec zi de zi. Asa au aparut “Poftita cronica”, “Sindromul picioarelor incrucisate”, “Motaiala cronica”, “Imprastioza”, “Smartphonita” – provocari moderne ce duc la dezechilibre pe care le constientizam in timp si pe care le putem rezolva cu remedii naturale, la fel de moderne.

Primele doua executii TV, pentru brandurile Urocare si SuperEnzymes, sunt deja on air de la sfarsitul lunii iunie.

Anul acesta ne-am propus un singur lucru: we have to go big! Asa ca primul pas a fost sa ne alegem cel mai bun partener care sa ne sustina pe termen lung, cu care sa pornim o noua etapa in brand establishmentul Secom® si care, mai presus de toate, sa aiba pasiunea si energia de “a muta muntii din loc” - daca trebuie. Credem foarte mult in noua platforma propusa de McCann Health si avem deja un feedback foarte bun de la consumatori, ceea ce ne intareste increderea in prietenii nostri!”, spune Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Campania are o componenta adresata consumatorilor si care se va derula prin canale clasice de comunicare, cat si o componenta specializata, adresata profesionistilor din domeniul sanatatii si care va fi sustinuta printr-o abordare stiintifica. In plus, sub platfoma de brand, agentia va gestiona si cel mai amplu program de CSR al companiei, planificat sa inceapa in toamna acestui an.

Echipele care gestioneaza proiectele Secom® sunt formate din:

De la McCann Health: Ruxandra Vasilescu – Business Director, Beatrice Iftimi – Chief Growth Officer, Diana Ceausu – Head of Strategy , Alexandru Dumitrescu - Creative Director, Paula Ionescu – Copywriter , Gabriela Datcu – Art Director, Iulia Bold – Junior Copywriter, Ana Maria Dumitrescu – Account Manager MRM/McCann Romania, Oana Ichim – Copywriter MRM/McCann Romania, Corina Ionia – Art Director MRM/McCann, Victor Croitoru - CEE Regional Strategy Director IPG Mediabrands, Alina Vasile – Account Director UM, Daniela Ochesel – Senior Media Planner UM, Irina Juncu – Senior Account Executive McCann PR , Silvia Parpala – Account Manager McCann PR si Claudia Turlea - Account Executive McCann PR.

De la Secom®: Andrei Costea – Managing Partner, Lucia Costea – Managing Partner, Razvan Robescu – Marketing&Communication Director, Victoria Donos – PR Manager, Cristina Cojocaru – Brand Manager, Andreea Popa – Brand Manager, Alexandru Ionescu – Online Manager.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related