Cine, cand, unde pune intrebarea "S-a mai facut?" in agentie

Cine, cand, unde pune intrebarea "S-a mai facut?" in agentie

Tot vorbind despre cum se face publicitate, ne-am oprit putin in mijlocul traseului brief-solutie, la research-ul de creatie si trambita cu "S-a mai facut". Cine o suna si dupa cate incercari de cautare? Ne-au raspuns: Monica Radulescu (Head of Digital & Senior Strategic Planner, Cohn and Jansen JWT), Adrian Preda (Creative Director, Friends\TBWA), Luca Bulacu (Creative Partner WoPA), Marius Rosu (Creative Director, GAV), Mihai Preotu (Head of Strategy, Tempo) si Catalina Ciorei (Digital Strategy & New Business Director, Tribal Worldwide Romania).

In mare, vedem ca research-ul de creatie inseamna bun simt. Bunul simt al celui care a venit cu ideea, bunul simt al seniorilor care stiu mai multe, bunul simt al strategiei, prieten buna cu research-ul si bunul simt al folosirii de Google cu perseverenta. Totusi, relele se intampla, dar (cum se puncteaza in raspunsurile de mai jos) ce agentie intreaga la cap ar vrea sa lucreze cu o idee furata cand nu exista decat un singur internet si e al nostru, al tuturor?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related