Cine, cand, unde pune intrebarea "S-a mai facut?" in agentie

Cine, cand, unde pune intrebarea "S-a mai facut?" in agentie

Tot vorbind despre cum se face publicitate, ne-am oprit putin in mijlocul traseului brief-solutie, la research-ul de creatie si trambita cu "S-a mai facut". Cine o suna si dupa cate incercari de cautare? Ne-au raspuns: Monica Radulescu (Head of Digital & Senior Strategic Planner, Cohn and Jansen JWT), Adrian Preda (Creative Director, Friends\TBWA), Luca Bulacu (Creative Partner WoPA), Marius Rosu (Creative Director, GAV), Mihai Preotu (Head of Strategy, Tempo) si Catalina Ciorei (Digital Strategy & New Business Director, Tribal Worldwide Romania).

In mare, vedem ca research-ul de creatie inseamna bun simt. Bunul simt al celui care a venit cu ideea, bunul simt al seniorilor care stiu mai multe, bunul simt al strategiei, prieten buna cu research-ul si bunul simt al folosirii de Google cu perseverenta. Totusi, relele se intampla, dar (cum se puncteaza in raspunsurile de mai jos) ce agentie intreaga la cap ar vrea sa lucreze cu o idee furata cand nu exista decat un singur internet si e al nostru, al tuturor?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related