Mihai Trandafir, in juriul de shortlist pentru media al Cannes Lions 2017

Mihai Trandafir, in juriul de shortlist pentru media al Cannes Lions 2017

Mihai Trandafir, Managing Director UM Romania, a fost selectat pentru a reprezenta Romania in juriul de shortlist pentru media al Cannes Lions, editia 2017.

"Pe lista celor trei propuneri pe care le-am facut in toamna trecuta s-au mai regasit Dana Bulat si Sebastian Olar, ambii cu distinctii in media creativa. Mihai Trandafir este decanul performantelor in domeniu, insa. Expertiza lui e relevanta in procesul de selectie a lucrarilor finaliste", a declarat Teodora Migdalovici (ambasadorul festivalului in Romania).

 

Mihai Trandafir are o experienta de peste 18 ani in media si un palmares impresionant: echipa pe care o conduce a fost numita in 2016 Agentia anului la Media Global in 2016, cu 7 Gold-uri, un silver, un bronz si un Grand Prix pentru cea mai buna campanie in 2016. UM Romania a fost castigatoarea competitiei “Media Plan of the Year” initiata de AdAge, si a devenit astfel, parte din The Internationalist hall-of-fame in 2016. In 2015, UM a fost agentia de media a anului la Eurobest. De-a lungul anilor, la Cannes, a castigat argint si bronz.

Mihai are o relevanta impliacare si in organizatiile industriei, fiind vicepresedinte al ARMA (2003 - 2011), membru in Boardurile BRAT (din 2007) si IAA (din 2013).

In calitate de jurat pentru lista scurta a campaniilor de media, el a evaluat pe parcursul lunii mai cateva sute de lucrari din toata lumea, inscrise la prestigioasa competitie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related