Alex Pomana, contabilul-statistician, face treaba la 99%

Alex Pomana, contabilul-statistician, face treaba la 99%

Am in comun cu Alex Pomana pasiunea pentru bere si un ASE care n-a parut mereu cea mai buna varianta aleasa. Insa lucrurile se aseaza, fiti pe pace, chiar si cand aproape ca ti-ai pierdut speranta. Daca unii isi cunosc viitoarea sotie intr-o camera de camin subred, Alex l-a cunoscut Laurentiu Semeniuc; care din prof, i-a devenit mentor si coleg. Si care l-a ajutat sa-si gasesca primul job in industrie: in grupul Leo Burnett, la Starcom, agentia lor de media. 

A urmat apoi perioada petrecuta alaturi de Bogdan Naumovici, la 23 Communication Ideas, un scurt periplu la Tempo, unde si-a dat seama ca munca de Director Creativ nu e pentru toata lumea, iar recent, proiecte multe si misto, alaturi Friends\TBWA. Unde cel mai complex dintre ele a fost pitchul pentru Bergenbier.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related