Circuitul AdevăRap - WorkHorse. Și un buchet de mireasă

Circuitul AdevăRap - WorkHorse. Și un buchet de mireasă

In urma cu vreo doua decenii, pe netul prin dial-up se plimba de zor un link - lumea isi trimitea site-ul cu butonul care-l activa direct in browser pe Cheloo de la Parazitii.

Il facuse Flo, aka Florin Ivan, initiatorul forumului AdevaRap si cel care urma sa participe la manifestarile new media ale MTV-ului romanesc, ca apoi sa sara in antreprenoriat cu DIFFstudios, agentie timpurie care a semnat site-uri si campanii pentru MTV, Dacia, Pepsi sau IKEA. In viata lui s-a infiltrat si primul canal TV din Romania dedicat jocurilor video, GINX TV, a carei mostenire se gaseste si azi in portofoliul WorkHorse

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related