Wacom Visual Hub a scos agențiile din agenții și creativitatea din creativi

Wacom Visual Hub a scos agențiile din agenții și creativitatea din creativi

În luna mai, MGT Educational a pus pe roți un hub mobil inedit, dedicat spiritelor creative din București: Wacom Visual Hub este un London Bus echipat cu bar interior și spațiu de testare a celor mai noi tablete grafice Wacom, ce a făcut turul agențiilor de publicitate și a invitat echipele la o pauză pe gustul lor.

Cum convingi oamenii să încerce noile tablete Wacom fără să-i scoți din elementul lor?  Mercury360 a rezolvat brief-ul de activare ca de la creativi la creativi: echipa a adus muntele la Mahomed, adică tabletele la publicitari și nu invers. Și cum inspirația trece prin stomac, bus-ul a venit și cu bunătăți pe sufletul artiștilor și publicitarilor: cafea de specialitate și bere artizanală.

London Bus-ul a parcat în fața agențiilor, a trimis telegrame publicitarilor și i-a provocat să rezolve un brief atipic, fără clienți și fără feedback, doar cu distracție și tool-uri pe măsura imaginației lor - noile tablete Wacom: Intuos, Intuos Pro și Cintiq. Creativii nu s-au lăsat prea mult așteptați și s-au prezentat de la primul apel. Iar pentru ca implicarea și craftul vizual să nu rămână nerăsplătite, fiecare participant a primit cadouri branduite Wacom și multe alte surprize, pentru ca experiența să rămână în colecția personală de amintiri.

Dar nu ne credeți pe cuvânt, urmăriți flow-ul evenimentului:

După ce a finalizat cursa către câteva dintre cele mai importante agenții de publicitate, London Bus-ul a parcat la Bucharest Technology Week, unde artiști, ilustratori și oameni de top din agenții au putut testa cele mai noi tablete în weekend-ul 18-20 mai. Ultima oprire: bash-ul de încheiere de la Hangar Gastropub, care a unit spiritele creative prin distracție, bere artizanală și tehnologie de ultimă generație. Caravana Wacom Visual Hub este primul pas inspirat din colaborarea dintre MGT Educational și agenția Mercury360.

Fondată în 1983, Wacom este o companie globala avand sediul în Japonia (Tokyo Stock Exchange: 6727) cu filiale și birouri afiliate în întreaga lume, care susţin marketingul și distribuția în peste 150 de țări. Viziunea Wacom de a aduce oamenii și tehnologia mai aproape prin tehnologii naturale de interfață a făcut ca acesta să devină cel mai important producător mondial de tablete grafice și monitoare interactive, precum și de stiluri digitale și soluții pentru salvarea și prelucrarea semnăturilor digitale. Tehnologia avansată a dispozitivelor intuitive Wacom a fost utilizată pentru a crea unele dintre cele mai interesante elemente de artă digitală, filme, efecte speciale, modă și design din întreaga lume și oferă utilizatorilor de afaceri și de acasă tehnologie de interfață de vârf pentru a-și putea exprima personalitatea.

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din România. Compania a fost înființată în anul 1998 și oferă o gamă variată de produse high-tech, de la furnizori recunoscuți la nivel mondial, din categoriile de soluții de display și conferință, foto-video, computere, monitoare, echipamente de printare, scanere, medii de stocare, device-uri multimedia, soluții retelistică, sisteme de supraveghere, etc.

Parteneriatele pe termen lung cu principalele rețele de hypermarket și cash&carry, cu magazine specializate pe IT și multimedia, cât și cu cele mai importante magazine online, plasează MGT Educational între jucătorii principali din distribuția IT.

 

Echipa Mercury360:

  • Flavia Constantin: Copywriter
  • Ovidiu Juravle: Art Director
  • Liviu Turcanu: Creative Director
  • Cristina Iordan: Graphic Designer
  • Diana Carla Benea: Account Director
  • Virginia Zeca: Account Manager
  • Monalisa Ciuta: Account Executive
  • Irina Staicu: Account Executive
  • Mihai Prusan: Production Specialist

Echipa Outbox:

  • Andreea Siran: Copywriter
  • Andrei Urse: Media planner
  • Andrei Busuioc: Head of Design
  • Sonia Ardelean: Head of Copy
  • Alex Aldea: Account Manager
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related