Drumul lung al unei povesti pana la un film de 60 de secunde

Drumul lung al unei povesti pana la un film de 60 de secunde

”Imi cer scuze pentru scrisoarea aceasta lunga. Daca as fi avut mai mult timp, as fi scris una mai scurta”, incepea Blaise Pascal un text din Scrisori provinciale, acum vreo 350 de ani. Citatul acesta a fost atribuit multora, de altfel. De la Mark Twain la John Locke, Benjamin Franklin si altii. Internetul se pricepe cel mai bine sa amestece ideile oamenilor si, in ciuda originii lor, sa le dea mai departe. Tot internetul a facut din esenta acestui citat un motto de intampinare.

Scurt nu inseamna mai putin. Din contra. In special acum, cand oamenii nu mai au timp, scurt a devenit esential. La asta s-a gandit si John Ketchum in 2005, cand a pornit Filminute, Festivalul Filmelor de 60 de secunde. Iar anul acesta, Filminute a inceput un parteneriat cu Cinepub.ro, brandul cultural al Agentiei GAV, pentru promovarea editiei de anul acesta a Festivalului de Filme de un minut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related