[Concluziile lui 2018] Ioana Zamfir: Sper sa transformam nelinistea asta in campanii de valoare, care aduc schimbari reale in Romania si in lume

[Concluziile lui 2018] Ioana Zamfir: Sper sa transformam nelinistea asta in campanii de valoare, care aduc schimbari reale in Romania si in lume

Cuvantul anului in publicitatea din Romania si probabil si in lume este GDPR. Stim cu totii ca ne indreptam spre o lume a datelor, dar acum a inceput conversatia serioasa despre cum si pana unde putem facem asta, crede Ioana Zamfir, Creative Director Centrade | Cheil. Si in lumea aceasta digitala, a democratizarii crearii de continut, in care colaborarea cu influencerii e din ce in ce mai importanta, Ioana crede ca cei din creatie nu trebuie sa uite rolul de brand building. Adica ideea din spate. 

Are si o concluzie. Atat pentru 2018, cat si pentru 2019:

Cred ca in peisajul publicitatii de maine, trebuie sa ne gasim locul mai bine si sa fim dispusi sa invatam din ce in ce mai mult: despre tehnologie, despre trenduri, si despre noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related