Doi Asistenți Virtuali devin Romeo și Julieta ai zilelor noastre

Doi Asistenți Virtuali devin Romeo și Julieta ai zilelor noastre

14 februarie…acea zi din an în care suntem înconjurați de inimioare virtuale și ne uităm curioși la cum se sărbătorește dragostea în 2019. Dar ce mai înseamnă dragostea în lumea supratehnologizată de azi? Chiar dacă poveștile legendare de dragoste a.k.a. Romeo și Julieta ne arată că iubirea adevărată depășește orice barieră, feed-ul ne acaparează câteodată mai mult decât persoana pe care o iubim. Așa că inevitabil ne întrebăm… Oare ce mai e de făcut? Sau de iubit? Oare ni se poate întâmpla să ne îndrăgostim de cineva exclusiv virtual? Oare iubirea aia imposibilă pe care o vedem în filme e de domeniul trecutului sau e de actualitate și azi, în era technologiei?

Cine spune că chatboții nu au sentimente? Samsung România crede în puterea dragostei, atât de mult încât ne face martori la o poveste absolut fermecătoare. Până la urmă dacă doi Virtual Assistants din două sisteme de operare rivale se pot îndrăgosti, nimic nu e imposibil când vine vorba de romantismul din viețile noastre.

 

Un film de două minute, postat de canalele de social media Samsung România, ne arată cum evoluează o poveste de dragoste între Bixby, Virtual Assistant-ul Samsung și Virtual Assistant-ul unui telefon cu un alt sistem de operare. Cei doi vorbesc despre vreme, flori, muzica, și din vorba în vorbă se trezesc la un date din care ies niște chatboți mai cunoscători în ale dragostei și mai îndrăgostiți.

  

Mesajul e simplu: “Nicio poveste de dragoste nu e imposibilă”.

 

 “Suntem fascinați mereu de poveștile imposibile de dragoste. Vrem ca eroii să fie împreună, vrem să depășească orice obstacol. Vremurile evoluează mai mult ca niciodată, așa că iată-i pe cei doi lovebirds trecând nu peste familii rivale, distanță sau încercări de basm. Iată-i într-un scenariu în care doar vocile lor într-o interfață de telefon e suficientă să-i facă unul dintre cuplurile noastre preferate.” spune Ioana Zamfir (Creative Director la Cheil Centrade)

 

“Am vrut să inspirăm publicul Samsung să-și trăiască propria poveste de dragoste, arătându-le că există dragoste chiar și în tehnologie. Și ce mod mai bun de a face asta, decât a-l pune pe Bixby, asistentul nostru virtual, în centrul acestei povești?”, spune Ioana Mârzac-Sigarteu (Corporate Communication Manager la Samsung România)

 

Echipa proiectului: 

Samsung România
Ioana Mârzac-Sigarteu - Corporate Communication Manager
Corina Enache – Social Media Specialist 

Cheil Centrade
Ioana Zamfir - Creative Director
Roxana Niță & Adina Stănescu – Group Creative Director
Gabriela Nanu - Digital Business Leader
Ileana Ghiță – Account Director
Maria Toma - Social Media Coordinator
Monica Garbur – Head of AV production

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related