[Dupa 10 ani] Laura Nedelschi: Raman in domeniu si am si incapatanarea sa pun umarul sa il facem mai bun

[Dupa 10 ani] Laura Nedelschi: Raman in domeniu si am si incapatanarea sa pun umarul sa il facem mai bun

Publicitatea e un mod de viata, nu doar un loc de munca, spune Laura Nedelschi, Creative Director Kubis Interactive. Dar nu un mod de viata din acela pe care si-il inchipuie multi, stat cu Conversii pe birou si dat idei doar cand ies, si nici venit la birou la 12 - sau optional. E un mod de viata in care se munceste mult si greu.

In real life, in industria asta, suntem niste conglomerate de inclinatii artistice, cunostinte psihologice si spirit antreprenorial (in proportii diferite in functie de jobul fiecaruia). Si da, surpriza, avem o responsabilitate: facem business, asa ca trebuie sa intelegem business. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

SectiuneBranded


Related