IQool te invită la Five in ADS pe 23 mai, la OK Centre

IQool te invită la Five in ADS pe 23 mai, la OK Centre

Five in ADS, evenimentul organizat de platforma media pentru tineri IQool, aduce în atenția publicului cele cinci departamente care constituie baza unei agenții de publicitate, și anume Client Service, Creație, Strategie, Digital și PR. Evenimentul se va desfășura în cadrul Bucharest Technology Week și va avea loc la OK Center, pe data de 23 mai 2019, între orele 16:30-21:00 va reuni speakeri care activează în agenții de publicitate cunoscute, precum Geometry, MSL The Practice și Marks–Simplicity.

Evenimentul se adresează studenților și absolvenților facultăților din domeniul comunicării care doresc să urmeze o carieră în publicitate, dar nu sunt deciși în privința departamentului pe care ar trebui să-l aleagă. Astfel, Five in ADS își propune să arate celor interesați de domeniul publicității care sunt atribuțiile persoanelor din fiecare departament al unei agenții, care sunt provocările și dificultățile întâlnite în fiecare departament și care sunt calitățile care fac o persoană capabilă să activeze în fiecare dintre cele cinci departamente. Dacă publicitatea ți-a trezit mereu curiozitatea și te întrebi ce departament ți s-ar potrivi cel mai bine, a venit momentul să afli răspunsul de la Five in ADS.

 

Cine sunt speakerii?

Speakerii invitați sunt Teodora Migdalovici, Mia Munteanu, Adriana Diaconu, Octavian Gheorghe, Denissa Mic și Alexandra Bombiță care ne vor plasa în „spatele cortinei”, dezvăluindu-ne etapele de realizare ale unei campanii de publicitate și responsabilitățile fiecărui departament.
Teodora Migdalovici este fondator MEALCHEMY.COM și fondator The Alternative School for Creative Thinking, speaker și trainer internațional. De asemenea, a participat în ultimii 18 ani la evenimente importante la nivel mondial din industria de marketing și comunicare, cu rezultate remarcabile.

Mia Munteanu este Client Service Director la Marks, o agenție de advertising cu servicii full service. Yoga City, unul dintre proiectele pe care l-a lansat, este singura platformă dedicată practicii yoga din România, iar Breathe 2.0, cel mai recent start-up, își propune să implementeze primul program work-life-balance dezvoltat în parteneriat cu marile companii și pentru companii.

Adriana Diaconu este cel de-al treilea speaker, ocupă funcția de Head of social media la MSL The Practice, una dintre cele importante agenții de publicitate din România. Pe lângă asta, între timp, a dezvoltat abilități în vânzări, storytelling și lidership. Colegii o apreciază pentru abilitatea de a comunica eficient prin povești bune.

Din 2014, Octavian Gheorghe lucrează la GMP PR, una din cele mai premiate agenții de PR din România, în prezent având dublul rol, de creative director & head of social media. El a înțeles ca există un punct în care imaginația și business-ul se pot intersecta în industria creativității.

Cu peste 10 ani de experientă în agenții de comunicare, dar mai mult în departamentele de PR ale agențiilor de publicitate (Tempo Advertising, GMP PR, Action Global Communications, Wunderman), Denissa Mic, Communication Manager Geometry, este specializată în comunicare de brand, de produs, eveniment, agenție, iar în ultima perioadă a lucrat intens în campanii cu creatori de conținut.

Alexandra Bombiță este copywriter la Geometry. Acesteia îi place să descurce ițele briefului și să găsească o rezolvare potrivită, iar în afara biroului, pasiunile variază de la bucătărie, la filme, cărți si seriale. Pe lângă a asta a reprezentat Romania la Cannes Young Lions, rezolvând brief-uri de la BitDefender, Nikon, Smart, Renania si Atlantic Groupa.

 

Cum te înscrii?

Înscrierea la eveniment se face în limita locurilor disponibile prin completarea unui formular.

Înscrie-te și participă automat la tombola Five in ADS.

Completarea formularului de înregistrare te înscrie automat în tombola ce va avea loc în cadrul evenimentului, participanții putând câștiga următoarele premii:

  • 5 invitații duble la CineGlobe (primele 5 extrageri)
  • 4 invitații la Mistery Rooms Escape (ultima extragere)

Completează formularul de înregistrare și participă la Five in ADS, eveniment dedicat celor pasionați de advertisingul creativ.

Eveniment realizat în colaborare cu: Bucharest Technology Week
Sponsori: Ok Centre, Mistery Rooms Escape, Smallet, CineGlobe, Fornetti, Vitamin Aqua, Editura Herald

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related