#Godmother a dat play evenimentului de lansare Youtube Music în România

#Godmother a dat play evenimentului de lansare Youtube Music în România

YouTube Music este noua aplicatie de muzica de la YouTube care gestioneaza toata muzica de care ai nevoie; foarte utila, usor de interactionat cu ea, intuitiva si, evident, disponibila pe toate modelele de telefoane.

 

Evenimentul de lansare a sugerat un festival urban si s-a dorit un party in care muzica sa fie in prim planul evenimentului, iar pentru ca acest lucru sa se intample, au fost invitati 10 artisti pe scena care au cantat live timp de mai multe ore.

 

Cei 400 participanti - muziceni, endorseri, oameni din agentii (digital, publicitate, PR) - au interactionat cu aplicatia in premiera, au cantat la unison cu artistii si nu s-au sfiit sa ne arate ca stiu sa danseze.

 

Echipe implicate in organizarea evenimentului:

Echipa Google Romania: Dan Oros - Director de Marketing , Ana Padurariu - Partners Coordinator, Irina Simion - Marketing Specialist.

Echipa Godmother: Denisa Pasalan - Account Manager, Anca Moraru - BTL Manager , Claudiu Lovin - Production Manager, Ionut Chiru - Field , Iulia Badea - HR & Location Manager, Gabi Niculae (Bubu) - Art Director, Claudiu Halmagean - Art Director, Alice Gavril - Client Service Director.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Agentie de publicitate cu o experienta de 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL si digital, orientati permanent catre solutii si cu peste 1000 de evenimente implementate. Credem in engagement,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related