Relaxarea începe în Poiana Ciucaș

Relaxarea începe în Poiana Ciucaș

Luna iunie dă startul verii și startul perioadelor de vacanță și concedii, și toată lumea își dorește să aibă parte de un moment de relaxare în natură alaturi de familie și prieteni.

Românul este mare amator de picnic și grătare, și pornind de la această premiză, proiectul de renovare și amenajare a unor zone Ciucaș de relaxare și-a dorit să le ofere oamenilor un loc plăcut, dotat cu tot ce trebuie pentru un grătar sau o ieșire în natură cu prietenii.

Din aceste motive, Ciucaș și Highlight Agency au făcut echipă în vederea redării către comunitățile locale a unor locuri mirifice în care românii să se poată bucura relaxați de un grătar bun și o bere minunată.

Este deosebit de plăcut să vii relaxat în natură, știind că în Poiana Ciucaș poți găsi de la grătare noi și locuri de odihnă, până la desfăcătoare de bere pe stâlpii foișoarelor și un cadru natural 100%. Nu mai ai decât să te bucuri de o bere bună alături de cei dragi.

Proiectul de renovare a unor locuri tradiționale de grătar sau amenajarea unora noi a însemnat un efort deosebit, o echipă de peste 30 de oameni implicați, 3 luni de prospecție, proiectare, producție și montaj și totodată, multe zâmbete și împliniri.

Pe 8 iunie 2019, proiectul a fost lansat oficial la Lacul Noua din Brașov, unde prin eforturile  echipei Ciucas și sprijinul autorităților locale, a fost inaugurată zona de relaxare Ciucaș, care beneficiază de un aspect cu totul împrospătat.

Lemn solid si de calitate, tratat și lăcuit, zeci de metri pătrați de tablă de oțel, alături de o muncă asiduă s-au transformat în 18 foișoare noi, 50 de seturi de mese și băncute și 20 de grătare de calitate, ce vor bucura și relaxa brașovenii și turiștii din zonă mult timp de aici înainte.

La evenimentul de inaugurare de la Lacul Noua, au participat primarul Municipiului Brașov, domnul George Scripcaru, reprezentanți ai presei locale și naționale, angajați ai fabricii Ciucaș din Brașov, precum și toată echipa de brand Ciucaș, iar cei peste 800 de vizitatori s-au bucurat pe deplin de o bere Ciucaș rece, grătare și momente de entertainment.

Văru’ Săndel a fost cel care a dat startul relaxării, iar momentele sale din timpul evenimentului au fost pe deplin savurate de către cei prezenți.

 

E un proiect de suflet pentru agenția noastră și cred că acest lucru s-a văzut în fiecare detaliu de creație și implementare. Suntem extrem de mândri de proiectul de renovare și le mulțumesc tuturor celor implicați. În mod special echipei de brand Ciucaș pentru sprijin și suport și pentru încrederea pe care au acordat-o Highlight Agency. Am găsit la Brașov un partener deschis și prompt în autoritățile locale, iar bucuria și relaxarea care se vedeau pe chipurile celor prezenți nu face decât să încununeze această muncă asiduă și care a meritat pe deplin.

E extraordinar de plăcut să vezi că un brand românesc, nu numai că inspiră oamenii să trăiască momente relaxante în natură, dar le și crează cadrul perfect pentru aceste momente. Sunt extrem de bucuroasă că lucrurile frumoase pe care le puteți vedea la Lacul Noua se pot regăsi și la poiana de la Pietrele lui Solomon din Brașov și că le putem oferi brașovenilor un cadru de relaxare extrem de plăcut” ne-a transmis Ana Ailenei (Client Service Director Highlight Agency).

 

A fost un efort fantastic, cu o muncă de echipa extraordinară, în condiții uneori neprielnice, pe ploaie sau caniculă, dar care a meritat pe deplin. A vedea că tot efortul echipei e încununat de laude din partea localnicilor și de sute de zâmbete și veselie la evenimentul de inaugurare e un factor de drive pentru a duce cât mai departe acest proiect minunat. Mă bucur extrem de mult că am fost una din rotițele acestui angrenaj minunat”, ne declară Alexandru Petrea (BTL Manager Highlight Agency).

 

Programul de reamenajare a demarat la Brașov, pentru că este orașul de origine al brandului și locul de inspirație pentru Poiana Ciucaș. Dar nu ne oprim aici. Suntem alături de Ciucaș, de români și de natură, pe parcursul întregii veri, pentru că avem în plan încă 3 locuri de relaxare, în alte 3 județe din țară: Prahova (Valea Doftanei), Iași (C.A.Rosetti) și Galați (Gârboavele)

 

Echipa

Din partea clientului
Andrei Mihăilă-Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaș
Cristina Nițu-Mic, Junior Brand Manager Ciucaș

Din partea agenției
Alexandru Petrea, BTL Manager
Ana Ailenei, Client Service Director
Alina Samoilă, Senior Account Manager
Raluca Crăciun-Stan, Account Director
Benedict Dumitrescu, Creative Director
Ionuț Curtean, Managing Partner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related