Agentiile romanesti nominalizate la Cannes Lions 2019

Agentiile romanesti nominalizate la Cannes Lions 2019

Celebrarea creativitatii globale a debutat anul acesta pe 17 Iunie, in orașul simbol al Rivierei franceze ce se transforma in headquarter-ul industriei de marcomm, devenind un loc pentru explorarea ideilor si a trendurilor, pentru networking si pentru business. 

In cifre, editia de anul acesta numara 600+ speakeri, 300+ seminarii si workshopuri, 5 festivitati de premiere.

Un mix de branduri, agentii, companii media si de consultanta, o audienta multinationala, un toast pentru inovatie si briza mediteraneana compun festivalul Cannes Lions.

Sa aruncam o privire asupra agentiilor din Romania care si-au asigurat pana acum un loc pe shortlist-uri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related