[O, ce veste creativă] Florian Langa: Nevoile oamenilor sunt aceleași. Provocarea e cum le rezolvi în moduri neașteptate și neintruzive

[O, ce veste creativă] Florian Langa: Nevoile oamenilor sunt aceleași. Provocarea e cum le rezolvi în moduri neașteptate și neintruzive

Oamenii vor să facă parte dintr-o poveste, nu să le dictezi să se bucure de o promoție, spune Florian Langa, Senior Copywriter MullenLowe Profero. Reclamele de sărbători reușite sunt calde, umane și au la bază o înțelegere a publicului. Iar cheia succesului stă în comunicarea autentică, deșteaptă și cu umor. Ușor de zis, greu de făcut. De ce? Buget, timp, promisiuni prea ambițioase sau campanii cu de toate. 

Un nou interviu din seria noastră de sărbători, în care ne întrebăm cât de greu este să vinzi Crăciunul an de an și cum combat creativii apatia publicului legată de promoțiile de sezon.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related