[O, ce veste creativă] Mihai Țițirig: Perioada sărbătorilor e un fel de soare cu dinți în advertising

[O, ce veste creativă] Mihai Țițirig: Perioada sărbătorilor e un fel de soare cu dinți în advertising

Publicitarii se răsfață în perioada sărbătorilor, spune Mihai Țițirig, Senior Copywriter la Geometry. Deși e mult de muncă, se cer idei bune și se alocă bugete mai mari. Sfatul lui de supraviețuire este să nu uiți ideea de la care ai plecat și să folosești tehnologia, dar să nu o lași să înlocuiască creativitatea. 

Cât despre Black Friday și promoții, câștigă cine țipă mai tare. Dacă, pe vremuri, ne lăudam cu cine are pantofii mai șmecheri, acum ne lăudăm cu cine a prins reducerea mai mare. Așa că, pe lângă magia sărbătorilor, există și un fel de magie a reducerilor. Dacă sunt semne de plictiseală de sezon, ele există doar la nivel declarativ, spune Mihai.   

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

SectiuneBranded


Related