"Nu Te Ambala", ghidul de sărbători lansat de FAN Courier și Marks

"Nu Te Ambala", ghidul de sărbători lansat de FAN Courier și Marks

Mesele în familie sunt minunate. Până te întreabă iar mătușa când o să te așezi la casa ta sau până îți spune bunicul că nu înțelege ce faci tu toată ziua la birou de fapt. “Cum să nu mănânci sarmale!?”, “Ce s-a întâmplat cu băiatul ăla drăguț de anul trecut?”, “Știu eu o fată perfectă pentru tine. Vă fac cunoștință chiar acum.” Cum navighezi prin discuțiile astea? 

FAN Courier a lansat, alături de Marks, "Nu Te Ambala", ghidul de supraviețuire urbană, ediția de sărbători. O colecție de tips & tricks care te ajută să treci cu bine de sărbători, adică să nu mai fii luat prin surprindere de nicio situație.

Mai mult decât să-ți livreze (pun intended) câte o soluție pentru momentele din jurul mesei de Crăciun, ghidul "Nu Te Ambala" îți amintește că acele situații dificile, incomode sau stânjenitoare din timpul sărbătorilor au farmecul lor, tocmai pentru că ne sunt atât de familiare. Mulți dintre noi putem empatiza cu situația în care mama sau bunica se oferă să ne coasă blugii sau cu obligația morală de a mânca din toate felurile de mâncare pregătite pentru Crăciun.

 

"Curierii noștri livrează o mulțime de cadouri în această perioadă. Munții de colete din depozitele FAN sunt dovada faptului că oamenii își asumă rolul de Moș Crăciun și vor să-i surprindă pe cei dragi. În goana după cadouri, s-ar putea să uităm de ce e important Crăciunul. Nu e (doar) despre cadouri, ci despre revederea celor dragi, cu bune și cu mai puțin bune, cu bucurii și cu mixed feelings." Roxana Magopeț (Marketing & PR Manager FAN Courier).

 

Bunica îți tricotează celei mai aspre pulovere? Mama nu înțelege că, oricât ai încerca, capacitatea ta de stocare a hranei este limitată la șapte feluri de mâncare? Unchiul te întreabă când va dansa la nunta ta? Toate aceste episoade binecunoscute au fost puse în scenă, fie prin ilustrații, fie cu ajutorul Mădălinei Merca, content creator, și a lui Alexandru Don, the magician behind the camera.

"Rolul acestui ghid este să ne reamintească tuturor că timpul petrecut cu familia și prietenii e mai important decât cadourile pe care le primim sau inevitabilele discuții în contradictoriu, mai ales atunci când e vorba de cine controlează termostatul." Sabina Stănciucu (Copywriter Marks).

 

Echipele participante:

Echipa Marks:
Mia Munteanu, Client Service Director
Irina Costea, Social Media Manager
Sabina Stănciucu, Group Creative Director
Dan Hagiu, Creative Director
Maria Ștefăniță, Senior Art Director
Irina Radu, Copywriter
Anca Mihalache, Art Director
Ana-Maria Preduț, Account Manager

Casa de productie: Alex Don Films
Alexandru Don, Regizor
Mădălina Merca, Digital Content Creator

Echipa FAN Courier
Roxana Magopeț, Marketing & PR Manager
Adriana Manu, Marketing Assistant Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related