[Noul context] Irinel Ionescu: Companiile vor intelege ca “play safe” este “play dead” in unele industrii

[Noul context] Irinel Ionescu: Companiile vor intelege ca “play safe” este “play dead” in unele industrii

Irinel Ionescu, Creative Partner Ampro, a trecut cu brio prin toate fazele izolarii: lasat mustata, dat barba jos, baut whiskey la ora 11.00, gatit, revazut Mad Men si Narcos. Dar tocmai aici e paradoxul, spune el: confortul de acasa ne scoate din zona de confort. Cand esti obligat sa stai acasa, parca nu te mai simti acasa. Vorbim cu Irinel despre granitele noii realitati. Despre perspectiva izolarii, la nivel personal, si cea de business: cum l-a afectat pana acum criza, la nivel de agentie, ce fac clientii, care sunt efectele neprevazute. 

Probabil ca cel mai rau lucru este lipsa de predictibilitate, atat la nivel macro, cat si micro. Pe fondul acesta e cam greu sa faci o strategie pe termen mediu, insa cu siguranta abordarea “safe” pe termen lung nu este solutia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related