WOPA și DARE DIGITAL salvează Crăciunul în 2020

WOPA și DARE DIGITAL salvează Crăciunul în 2020

Știm, am exagerat un pic în titlu. Însă suntem cu toții perfect conștienți că pe lângă mutația Covid din UK, tot ce îi mai lipsește lui 2020 este un Crăciun plin de urări generice „Fie ca”. Nimeni nu mai are fortitudinea emoțională pentru a trece și prin asta.

Așa că am generat un mail cu subiectul : „Haideți să facem ceva creativ de Crăciun de la WOPA și DARE DIGITAL” și am apăsat send. La nici 2 secunde am primit un reply plin de entuziasm de la Dragoș cu mesajul : „dacă mai văd vreodată «ceva creativ» într-un mail dau foc la un cățeluș”, însoțit de acest gif:

 

Dorind să păstram în siguranță toți cățelușii din România, am decis să ne folosim toate forțele pentru a crea primul randomizator de urări „Fie ca” relevante pentru 2020. FIE CA – O – MATUL. Așa că faceți click aici pentru a genera propria urare „fie ca” și apoi încă una pentru că prima nu iese bine mai niciodată. Apoi o puteți partaja cu cei dragi sau chiar cu cei care nu merită neapărat o interacțiune personală de sărbători. Call to action convingător de final.

"Pentru că vorbim de un proiect de importanță mare pentru marcomm-ul românesc, am decis să folosim ultima fiță în materie de A.I. digital care să folosească growth hacking și algoritmi super digitali complicați pentru a genera cele mai #relevante și #engaging urări de Crăciun", spune Ciprian Susanu (Owner & General Manager Dare Digital).

 

"A.I. complex și digital? Ce tot zici acolo Cipriane, cu toții știm că A.I.-ul ăsta e Marius, care e destul de analog și mâncarea lui preferată e șnițel cu piure, deci nici complex nu e.", îl contrazice Ionuț Datcu, Managing Partner WOPA și „colecționar de artă contemporană”.

 

"Fiind final de 2020 și nimeni nemaiavând chef de făcut lucruri, evident că am dat-o din influenceri” spune, contemplând locul gol și părăsit unde odată era sufletul lui", Dragoș Ometița, Director de Creație la WOPA.

 

"AM DAT CÂÂÂÂÂT PE INFLUENCERI?!?!", spune pe un ton deloc agresiv Costin Buta, Managing Partner WOPA.

 

Au participat @ Fie ca:

Din partea WOPA:
Ionuț si Costin, Managing Partners.
Dragos, Director de Creație.
Daniel, Senior Copywriter.

Din partea Dare Digital:
Ciprian, Owner și General Manager.
Sorin, Technical Lead.
Carmen, Brand Guardian, talent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related