Dare Digital și MOCAPP prezintă: LoveFluencer.ro. O poveste de dragoste între brand-uri și influenceri

Dare Digital și MOCAPP prezintă: LoveFluencer.ro. O poveste de dragoste între brand-uri și influenceri

LoveFluencer.ro e un tool digital, deopotrivă creativ și funcțional, care îi ajută pe clienții din MarComm să-și găsească un partener influencer pentru brand-ul pe care îl comunică, la fel de simplu cum găsesc un serial nou pe Netflix sau cum își personalizează o pizza pe Glovo.

LoveFluencer.ro e un proiect Dare Digital, powered by MOCAPP. Ca să fim Cupidon pentru alții, a trebuit mai întâi să începem o relație noi. Și să potrivim armonios tehnologia avansată cu inteligența umană aplicată.

 

“Colaborarea cu influencers este unul dintre cele mai apăsatoare pain-points ale brand-urilor locale. Pe de o parte, mediul este în continuă expansiune cu zeci de noi creatori de conținut care capătă din ce în ce mai multă atenție din partea consumatorilor în fiecare zi. Iar pe de alta parte cu provocări reale în alegerea celor mai potriviți dintre ei pentru obiectivele fiecărui brand și a fiecărei campanii. Ca de obicei în ultimii ani, răspunsul este dat de combinația tehnologie + know-how uman. Până la o automatizare completă, mai avem câțiva ani de așteptat iar noi, din poziția de agenție cu ADN digital, suntem aici să adăugam layer-ul de know-how de care clienții au nevoie în obținerea rezultatelor, always on brief, on brand and on time, cu ajutorul tehnologiei,” spune Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital.

 

Dare Digital e primul ecosistem local de specialiști în comunicare strategică integrată, gata să-și pună expertiza digitală în beneficiul brandurilor locale și internaționale. O echipă de vizionari pragmatici care duc inovația din conceptul de business mai departe în fiecare soluție creativă de comunicare.

MOCAPP este platforma Influencer Ads care deține cea mai extinsă bază de date de influenceri din România.

Rezultatul: în ajun de Valentine’s Day, vineri, pe 12 februarie, timp de o zi întreagă, facem lipeala între brand-uri și influenceri, prin matchmaking în timp real pe LoveFluencer.ro.  

Setează-ți preferințele și găsește-ți partenerul!

Aplicația rămâne activă toată Luna Îndrăgostiților, gata să facă un match în mai puțin decât timpul necesar să alegi un film pe Netflix sau să comanzi o pizza.

Când: vineri, 12 februarie
Unde: LoveFluencer.ro
Cine: Dare Digital și MOCAPP.net

 

Echipa

Din partea Dare Digital
Andeeea Marcu & Dragoș Raicu, Creative Directors
Alexandra Andrei – Project Manager
Sorin Porumboiu, Technical Lead
Alexandru Popa, Web Developer
Alice Musteață – Social Media Executive

Din partea MOCAPP
Mihaela Damian, Business Developer
Antonia Marcu, Business Developer

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related