Dare Digital și MOCAPP revin cu LoveFluencer 2.0 – prima aplicație care face lipeala între branduri și influenceri în mod 100% automatizat

Dare Digital și MOCAPP revin cu LoveFluencer 2.0 – prima aplicație care face lipeala între branduri și influenceri în mod 100% automatizat

Dragostea evoluează într-un an. La fel și tehnologia Lovefluencer.

Așadar, astăzi vă prezentăm Lovefluencer 2.0: tool-ul digital de matching disponibil acum într-o nouă versiune, îmbunătățită, capabilă să înțeleagă nevoile specialiștilor din MarComm și să-i ajute să găsească, pe loc, cei mai potriviți influenceri pentru brandul pe care-l reprezintă. Mai simplu și mai pe bune ca într-o aplicație de dating.

Cu noii algoritmi dezvoltați de Dare Digital în parteneriat cu MOCAPP, aplicația analizează personalitatea și înțelege nevoile brandului tău și ulterior îi face lipeala cu influencerii relevanți, care te pot ajuta să creezi o legătură emoțională cu audiența ta. Și nu doar de Valentine’s Day sau de Dragobete.

Iar pentru a ne asigura că îți găsești iubirea adevărată, punem la lucru inteligența artificială cu cea umană nu pentru unul, ci pentru 3 match-uri made in heaven. Fiecare cu scor individual, pentru a putea face cea mai bună alergere.

“Așa cum a demonstrat-o și ascensiunea rapidă a TikTok și cum probabil o vor face și următoarele platforme de social media care vor apărea pe piață, content creators are here to stay. Așadar, în 2022, întrebarea pe care ar trebui să și-o pună oamenii din MarComm nu este dacă ar trebui să lucreze cu influenceri, ci cum să-i găsească pe cei mai potriviți pentru brandul lor. Aici venim noi cu o aplicație automatizată capabilă să recreeze, în mod gratuit, eforturile obișnuite ale unei agenții de a găsi influencerul potrivit,” spune Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital.

“În luna iubirii, ne-am gândit la relația pe care o au marketerii cu influencerii, uneori mai "de dragoste", alteori mai dificilă. În acest an am încercat să-i aducem din nou aproape, folosindu-ne de un joculeț care vă va amuza și, poate, vă va face să vă îndrăgostiți din nou unii de alții," afirmă Florin Grozea, CEO MOCAPP.

Declarăm, în mod oficial, deschis sezonul de flirt, disponibil 24/7. Întră pe lovefluencer.ro, setează-ți preferințele și găsește-ți partenerul! Sau partenerii. Nu judecăm.

Dare Digital e primul ecosistem local de specialiști în comunicare strategică integrată, gata să-și pună expertiza digitală în beneficiul brandurilor locale și internaționale. O echipă de vizionari pragmatici care duc inovația din conceptul de business mai departe în fiecare soluție creativă de comunicare.

MOCAPP este platforma Influencer Ads care deține cea mai extinsă bază de date de influenceri din România.

Echipa

Din partea Dare Digital:
Andeeea Marcu & Dragoș Raicu, Creative Directors
Alexandra Andrei, Project Manager
Irina Giuglea, Art Director
Alina Șincu, Social Media Manager
Sorin Porumboiu, Technical Lead
Alexandru Popa, Web Developer
Andrei Ilie, Web Developer
Teodora Iacob – Media Specialist

Din partea MOCAPP:
Mihaela Damian, Business Developer
Antonia Marcu, Business Developer
Cosmin Gheorghilă, Tehnical Lead
Razvan Angheluță, Web Developer
Livia Iușan, Social Media Manager
Dragoș Dumitrescu, Sales Representative

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related