the Syndicate transformă crenvurștii de la FOX în CrenFOX

the Syndicate transformă crenvurștii de la FOX în CrenFOX

Cui nu i se face poftă la un moment dat de Crenvurști? Sau se spune Cremvuști? Ori Crenvruști?

Parcă dintotdeauna crenvurștii fac parte din alimentația românilor. Îi mâncăm simpli, direct din frigider, fierți, cu muștar, cu ketchup și mustar, cu murături, cu brânză sau cașcaval, îmbrăcați în straie americane (hot-dog) și în tot felul de alte variante care mai de care mai originale. Pe cât de multe obiceiuri de consum există, tot atâtea pronunții ale “crenvurștilor” pornesc dezbateri lingvistice.

În acest context, una dintre cele mai mari companii de mezeluri românești, Fox, a venit cu un plan ‘salvator’, cu adevărat ambițios: redenumirea întregii categorii. Așa a apărut CrenFOX. E mult mai clar, mai simplu, și mai gustos.

Campania a pornit de vineri (10 septembrie) printr-un spot care suprinde o felie din viața ușor atipică a familiei, dar cu toate metodele obișnuite de consum. Spotul TV are în centru și această dilemă gramaticală, rezolvată diplomatic de către tată.

 

Mai departe, urmează o campanie intensă, care nu se va rezuma doar la TV și online.

"Avem mare încredere în CrenFOX că va deveni un reper în piață și categorie. Intenționăm să îl ducem cât mai aproape de clienții nostri, prin materiale promoționale și campanii de comunicare dedicate. Campania este gandită la nivel integrat și cuprinde un mix de marketing surprinzător. CrenFOX va fi remarcabil, așa cum obișnuiesc să fie spoturile Fox." Andreea Toader (Marketing Manager Fox).

 

FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a cărnii din România, aflându-se pe podiumul producătorilor naționali de mezeluri. Adresându-se tuturor românilor, din țară și din străinătate, FOX acoperă toate categoriile cu produse proaspete, de calitate și gustoase, având în ofertă de la salamuri fierte, crud-uscate, crenvurști, cârnați, șunci și parizere, până la specialități și produse afumate.

După mai bine de două decenii de creștere organică, de la începutul activității în 1992, FOX, având sediul în București, reunește în prezent peste 1.000 de angajați și 7 platforme logistice de distribuție la nivel național. Conștienți de importanța impactului proceselor de producție industrială asupra mediului, investesc continuu în tehnologie și utilaje de ultimă generație, care folosesc un consum redus de energie și apă.

Echipa:

Codrut Mendea - Regizor
Mariu Ivascu – Director of Photography

the Syndicate:
Florin Olingheru – Creative Director
Razvan Vasiloiu – Head of Strategy
Ovidiu anghel – Senior Copywriter
Andra Radulescu - Copywriter
Andrei Olingheru – Art Director

FOX Mezeluri
Andreea Toader- Marketing Manager
Constantin Tecuceanu- Director General
Emil Movileanu- Key Account Manager

Trilogy Film/Chainsaw Europe

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related